понеділок, 29 грудня 2014 р.

Засідання педагогічної ради

Відповідно до річного плану роботи на 2014-2015 навчальний рік 29 грудня 2014 року в закладі проведені засідання педагогічної ради та методичної ради.
    Згідно з порядком денним педагогічний колектив ознайомлено зі станом викладання в школі фізичної культури (Пасхал Г.П., ЗДНВР) та станом викладання і навчальними досягненнями учнів з природознавства (Калашник О.А., ЗДНМР). У рубриці "Моніторинг якості навчально-виховного процесу" заслухано звіти класних керівників про успішність учнів за підсумками І семестру, оголошено результати перевірки техніки читання у початковій школі та підсумки контрольних робіт за І семестр (Пасхал Г.П.); аналіз виконання плану виховної роботи зробила Мельниченко О.Д., ЗДВР; інформацію про роботу з обдарованими дітьми протягом першої половини навчального року надала Калашник О.А.




На засіданні методичної ради підведені підсумки психолого-педагогічного консиліуму з проблеми адаптації п'ятикласників до навчання в основній школі, надано інформацію про досягнення першокласників, обговорено та затверджено положення про шкільний фестиваль блогів (сайтів) і завдання для перевірки знань педагогів з ІКТ.


Немає коментарів:

Дописати коментар